Намерете ни:

Хербаллаб ООД
Компания специализирана за разработка, производство и търговия на активни природно-съобразни витамини, хранителни добавки, билкови продукти и тинктури.
Хербаллаб е разположена е гр. Габрово, България и притежава собствена производствена база за обработка на своите продукти.
хербаллаб

За нас

Създадена през май 2015 г., Хербаллаб ООД е млада и динамична компания, която е постигнала успех чрез специален фокус върху осигуряване на качествени натурални продукти и превъзходно обслужване.

Дейност

Ние не само сме се фокусирали и ангажирали да работим с водещи производители и научноизследователски институции, а също така развиваме и специалисти с научноизследователска и развойна дейност с високо образование, богат опит и динамика, за да осигурим иновативност и качеството на нашите продукти, с които да сме конкурентни на международния пазар.

Качество

Благодарение на напълно автоматизираната модерна производствена линия можем да осигурим продукция с най-високо качество за нашите клиенти и партньори. Всички наши продукти се произвеждат в Европа и се придържат към правилата и политиките на ЕС, като се започне от съставките до създаването на формула, производството и опаковането.  Непрекъснатото подобряване и доставяне на все по-голям брой вариации на продукти, които отговарят на индивидуалните изисквания, е едно от многото предизвикателства, пред които сме изправени в нашия все по-глобализиращ се свят.

Продукти
Витамини, хранителни добавки, билкови продукти и тинктури
Ние гарантираме, че правим всички наши продукти на най-високо ниво и качество, за да ви дадем най-ефективните билкови продукти и хранителни добавки.
Натиснете Enter за търсене
Натиснете Enter за търсене